tiistai 25. lokakuuta 2016

Viikko 42

Maanantai

Tulin tallille yhdeksitoista, sillä minulla oli valmennus kahdeltatoista. Valmennuksen jälkeen hoidin Ceran pois (kylmäsin jalat, harjasin yms). Kahdelta hain hevosia sisälle ja sen jälkeen kuivitin karsinoita. Imuroin sosiaalitilat ja pesin vessojen lattiat. Tämän jälkeen autoin asiakkaita hevosten kuntoonlaitossa. Lopetin työt viideltä ja menin laittamaan toista hevosta kuntoon. Se potkaisi minua päähän ja kylkeen, joten jouduin lähtemään ensiapuun.

Tiistai

Tulin tallille ennen yhtä ja kävin ratsastamassa ensimmäisen hevosen. Siivosin Ceran tarhan ja olin sillä estevalmennuksessa. Illalla olin vielä yhdellä hevosella tunnilla. Kotiin lähdin puoli yhdeksän maissa.

Keskiviikko

Tulin tallille seitsemäksi ja aloitin viemällä hevosia ulos. Sen jälkeen siivosin karsinoita ja lakaisin. Kymmeneltä vietiin ulos heinät. Ruokatauon jälkeen pesin ruoka- ja juomakuppeja sekä tein pihatöitä. Illalla kävin ratsastamassa/hoitamassa Ceran.

Torstai

Tulin tallille ennen kahta ja menin ratsastamaan Ceran. Ratsastuksen jälkeen kylmäsin sen jalat ja siivosin tarhan. Työt mulla alkoi neljän jälkeen ja aloitin auttelemalla asiakkaita. Puoli kuusi aloin hakemaan hevosia sisälle ja autoin kuudelta asiakkaat maneesiin. Laitoin illan aikana pyykkejä kuivumaan, lakaisin, siivosin karsinoita ja autoin asiakkaita. Kahdeksalta lopetin työt ja autoin siskoani Ceran ja varusteiden pois laitossa.

Perjantai

Perjantai meni samalla kaavalla kuin torstai.

Lauantai

Lauantain vietin HIHSissä.

Sunnuntai

Tulin tallille vähän kahden jälkeen ja menin ratsastamaan. Ratsastuksen jälkeen pesin Ceran ja kävin taluttelemassa sitä, illalla klippasin sen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti