maanantai 14. marraskuuta 2016

Viikko 45

Maanantai

Aamulla menin talliin ruokkimaan Ceraa puoli seitsemän maissa. Järjestelin tavaroita, siivosin karsinan ja kävin taluttelemassa 20min. Aamupalan jälkeen meillä oli markkinointia. Ennen kahta siivosin karsinan uudestaan ja laitoin Ceran ajoissa kuntoon tunnille. Oman tunnin jälkeen olin katsomassa myös toisen ryhmän ratsastusta. Viiden maissa vein Ceran ulos, hain sen sisälle ensiapukurssin jälkeen ennen yhdeksää ja iltaruokin.

Tiistai

Menin jo vähän kuuden jälkeen talliin ruokkimaan Ceraa, sillä meillä oli tunti jo puoli kahdeksalta. Oman tunnin jälkeen katselin toista ryhmää ja purin esteitä. Kahdentoista maissa vein Ceran ulos. Meillä oli yritystoiminnan ja ruokinnan luentoja ja illalla ensiapukurssi. Yhdellä tauolla oltiin katsomassa valmennuksia. Siivosin karsinan kahteen kertaan ja kävin heittämässä Ceralle heinää useaan otteeseen. Käytiin myös Ratsuriihessä.

Keskiviikko

Menin talliin puoli seitsemän maissa ruokkimaan ja siivoamaan karsinaa. Kävin myös taluttelemassa Ceraa n. 20min. Aamulla meillä oli ruokintaa ja tentti siitä. Ennen tuontantoympäristön ja varusteopin luentoja vietiin hepat ulos ja siivoiltiin tallia. Illalla meillä oli estetunti, jonka jälkeen klippasin yhden hevosen ja kävin iltaruokkimassa.

Torstai

Kävin aamuruokkimassa ja siivoamassa karsinan puoli seitsemältä. Ensimmäiset luennot olivat tuotantoympäristöä ja niiden välissä kävin tallissa heittämässä heinää ja pakkaamassa jo tavaroita. Lounastauolla kävin ratsastamassa ja sen jälkeen oli varusteoppia. Luentojen jälkeen siivosin karsinan, pakkailtiin kamat ja lähdettiin kohti Tamperetta. Tampereella purin tavarat ja tein ruuat valmiiksi.

Perjantai

Ratsastin Ceran ja autoin valmentajani estetunneilla.

Lauantai

Pidin tallivapaan päivän.

Sunnuntai

Kävin ratsastamassa Ceran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti