sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Viikko 48

Maanantai

Menin kuuden jälkeen ruokkimaan ja siivomaan karsinaa. Kun olin itse käynyt syömässä, kävin taluttelemassa n. 25min. Aamupäivä meillä oli kengitystä, joka sujui hyvin. Suoristelin kenkiä ja otin kengän pois ja laitoin sen takaisin kiinni kahteen kertaan. Lounaan jälkeen kävin ruokkimassa ja yhdeltä meillä oli estetunti. Tunnin jälkeen hoidin Ceran, putsasin varusteet ja siivosin karsinan. Päivällisen jälkeen sain palautteen liiketoimintasuunnitelmasta. Illalla kävin vielä juoksuttamassa Ceran.

Tiistai

Menin taas kuuden jälkeen talliin ruokkimaan ja siivoamaan karsinaan. Aamupalan jälkeen taluttelin n. 25min. Aamupäivä meillä oli kuljettamista ja lounaan jälkeen menin jo talliin laittamaan Ceraa valmiiksi estetuntia varten. Tunnin jälkeen hoidin Ceran, putsasin varusteet ja siivosin karsinan. Tämän jälkeen meillä oli aiheena hevosen esittäminen. Päivällisen jälkeen lepäilin hetken ennen kuin menin vielä ratsastamaan kevyesti ja tein "iltatallin" eli tein ruuat, toin uutta vettä ja turvetta ja lopuksi annoin iltaheinät ja -ruuat.

Keskiviikko

Menin talliin kuuden jälkeen ruokkimaan ja siivoamaan karsinan. Aamupalan jälkeen taluttelin n. 25min. Aamupäivällä meillä oli tuotantoympäristön tunti, jossa puhuttiin tallin ilmastoinnista ja lantaloista. Sen jälkeen kävin syömässä ja noin tunnin käyntimaastossa. Iltapäivällä ennen koulutuntia meillä oli ravurien valjastamista ja ajamista. Illalla siivosin vielä karsinan ja putsailin varusteita.

Torstai

Aamulla kävin ruokkimassa ja siivoamassa karsinan ennen omaa aamupalaa. Aamupalan jälkeen menin laittamaan Ceraa kuntoon tunnille. Tunnin jälkeen pakkailin tavaroita ja lähdettiin Tampereelle. Kun saavuimme Niihamaan, vein Ceran tarhaan ja purin tavarat.

Perjantai

Ratsastin yhdellä hevosella ja pidin tunnin, sen jälkeen ratsastin ja hoidin Ceran.

Lauantai

Olin tallin pikkujouluissa ja tein Ceran ruuat.

Sunnuntai

Olin ratsastamassa ja hoitamassa Ceran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti