maanantai 30. tammikuuta 2017

Viikko 4

Maanantai

Menin tallille ennen yhdeksää. Harjasin ja loimitin hepat ja sitten tarhasin ne. Siivosin ja kuivitin karsinat, lakaisin käytävät ja ratsastin F:n. Putsasin sen kamat ja laitoin mössön turpoamaan ennen lähtöä Niihamaan. Niihamassa tein hoidin ja ratsastin Ceran.

Tiistai

Aamupäivällä mentiin Niihamaan pakkaamaan kamat ja hevonen ja suunnattiin Ypäjälle. Ypäjällä purettiin kamat, toin karsinaan turvetta ja meillä oli koulutunti. Tunnin jälkeen laitoin Ceralle kuivatusloimen ja kävin itse syömässä ja viemässä omat tavarat. Sitten harjasin Ceran, vaihdoin sille loimen ja kävin taluttelemassa 30min. Putsasin kamoja ja annoin Ceralle ruuat ennen kuin menin nukkumaan.

Keskiviikko

Menin puoli seitsemän maissa talliin ruokkimaan Ceran, siivoamaan karsinan ja hakemaan lisää turvetta. Kävin myös taluttelemassa n. 20min ja pesin kamoja ennen kuin mentiin rakentamaan esteitä. Kavaletti-/estetunnin jälkeen hoidin Ceran ja menin itse syömään. Iltapäivän meillä oli laidun-aiheisia luentoja ja illalla vein Ceran vielä muutamaksi tunniksi tarhaan.

Torstai

Kävin aamulla ruokkimassa ja taluttelemassa Ceran ja siivosin karsinan. Aamupäivän meillä oli taas laidun-aiheisia luentoja. Päivällä oli estetunti. Illalla siivosin karsinan uudestaan ja Cera pääsi ulos.

Perjantai

Aamulla ruokin Ceran ja siivosin karsinan ennen aamupalaa ja liiketoimintasuunnitelman näyttötilaisuutta. Näytön jälkeen kävin ratsastamassa Ceran ennen kuin lähdettiin kotiin. Niihamassa purin tavarat ja menin estetunnille yhdellä hevosella. Illalla vaihdoin Ceralle loimet ja talutin sitä hetken aikaa.

Lauantai

Olin sääntökoulutuksessa, jossa käytiin läpi muuttuneet säännöt. Sen jälkeen ratsastin ja pesin Ceran. Pidin illalla myös kaksi tuntia.

Sunnuntai

Klippasin ja ratsastin Ceran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti